Ulei cu bule aurii

SERVICIILE NOASTRE

Din pasiune, pentru tine

Ierburi Bio Naturale Logo Econobile
Pipetă scoasă dintr-o sticluță cu ulei bio

PRESAREA ȘI FILTRAREA SEMINȚELOR

Experiența îndelungată și pasiunea pentru uleiuri, împreună cu tehnologia simplă dar eficientă pe care o utilizăm, ne asigură presarea materiei prime fără procese chimice, la un nivel delicat de temperatură, păstrând toate proprietățile naturale ale semințelor. Tehnicile de producție folosite de experții Econobile permit producerea de uleiuri și făinuri 100% naturale.

CONSULTANȚĂ ȘI INTERMEDIERE PENTRU PRELEVAREA SAU ANALIZA MATERIEI PRIME

Prelevarea probelor din materie primă se realizează conform legislației europene. Experții Econobile au cunoștințele necesare pentru desfășura procesele specifice și a aplica toate normele legale în vigoare.

Operatorii și/sau auditorii au obligația de a preleva mostre din materia primă dacă bănuiesc că produsul a fost contaminat. Eșantioanele trebuie sigilate, depozitate și manipulate corespunzător pentru a evita o posibilă contaminare.

Deținem cunoștințe necesare și avem proceduri stricte în ceea ce privește prelevarea corespunzătoare a probelor și transmiterea pachetelor sigilate și etichetate către laboratorele acreditate. În prezent, Econobile colaborează cu laboratoare acreditate din Germania.

Datorită procedurilor noastre riguroase, aveți garanția că rezultatele testelor vor fi corect analizate de către specialiști în domeniu.