Povestea noastră

Ierburi Bio Naturale Pagina Despre noi

Suntem oameni plini de bucurie și ne leagă o pasiune de neoprit!

Uleiurile noastre organice nu conțin aditivi, conservanți sau coloranți. Datorită echipei noastre de experți, serviciile și produsele pe care Econobile le oferă în Europa sunt dintre cele mai calitative.

Îți oferim o varietate de uleiuri organice, șrot, pastă și făinuri. În funcție de produsele alese, acestea pot fi utilizate în industria alimentară, industria cosmetică, industria furajelor și/sau ca fertilizator natural pentru dezvoltarea plantelor.

Econobile deține certificări pentru producția de ulei organic presat la rece, șrot, peleți și pastă organică din semințe.

Pipetă cu ulei picură ulei într-o sticluță

DIN PASIUNE PENTRU ULEIURI VEGETALE BAZELE ECONOBILE AU FOST PUSE ÎN 2019

Ierburi Bio Naturale Pagina Sustenabilitate

100% NATURAL

Din respect pentru clienții noștri, dorim să oferim calitate superioară, astfel că nu adaugăm conservanți, coloranți sau orice alte substanțe în produsele noastre.

ECONOBILE

Calitatea, responsabilitatea și profesionalismul reprezintă punctele cheie pe care îl urmăm.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Suntem preocupați constant de stabilirea de noi standarde în ceea ce privește sustenabilitatea, managementul energiei și responsabilitatea socială. Ne propunem să fim legătura dintre fermieri și producători ecologici, comercianți și consumatori.

În viitor, Econobile va fi atât furnizor, cât și producător de produse ecologice finite. Ne propunem să menținem nivelul calității în toate acțiunile noastre.

O mână care ține in aer ierburi bio

100% ORGANIC

Toate produsele noastre provin din culturi ecologice controlate pentru a respecta pe deplin mottoul: Calitatea contează!

COMPANIE CERTIFICATĂ

În calitate de companie certificată HACCP, (RO-), suntem supuși unor controale constante efectuate de către organisme de verificare recunoscute de stat.

PRODUSE CALITATIVE

Depunem efort și timp în selectarea furnizorilor noștri pentru a oferi produse și sevicii de calitate superioară. Controalele și analizele constante sunt o chestiune de etică pentru noi. Ne asumăm răspunderea pentru tot ce oferim.

PARTENER DE ÎNCREDERE

Fiind o companie globală, ne străduim să menținem relații pe termen lung cu clienții și furnizorii noștri.

MEREU PROSPEȚIME

Pe lângă controalele efectuate de organismele de certificare, am implementat propriul nostru sistem de management al calității pentru a ne asigura că produsele sunt întotdeauna proaspete.